NEEM CONTACT OP

OVER TIZ

Wij maken 55+'ers bewust van de keuzes die ze hebben ten aanzien van werk en pensioen

Inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je financiële mogelijkheden zijn, zorgt ervoor dat je makkelijker keuzes kunt maken. En keuzes maken, maakt gelukkiger. Daar geloven wij in.

 

TIZ EEN BEWEGING
Anders kijken naar ouder worden, dat is de missie van TIZ. Door aan de slag te gaan met TIZ, sluit je je aan bij een beweging die gelooft in de kracht, waarde en vitaliteit van jonge senioren. Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp. En niet voor niets. Als we erin slagen om oudere werknemers gemotiveerd en met plezier aan het werk te houden, dan zorgen we er voor dat waardevolle kennis en ervaring niet vroegtijdig verloren gaat en creëren we een omgeving waarin ouderen echt van betekenis kunnen zijn. Maar daar moeten we met elkaar wel wat voor doen. Aandacht en een goed gesprek; dat is waar het volgens ons begint. En juist dat is wat wij faciliteren met het TIZ- programma. Een waardevol cadeau voor werkgever en werknemer!

 

TOEKOMST IN ZICHT
Uit alle gesprekken die we de afgelopen jaren hebben gevoerd met 55+’ers, werd ons een ding heel duidelijk: er is een grote behoefte bij oudere medewerkers om bewust stil te staan bij de invulling van de arbeidsfase waarin wordt toegewerkt naar pensioen. Minder werken, ander werk, eerder met pensioen of juist doorwerken na je AOW? We leven in een tijd dat er zoveel mogelijk is. Als je beter weet wie je bent, wat je wil en wat er kan, dan kun je een plan maken voor de toekomst. En dat geeft focus en positieve energie!

 

Meer over het TIZ-programma

TIZ Team

Ontmoet onze TIZ-Talkers