NEEM CONTACT OP

TIZ INFO COACHES

Info coaches

Download de brochure
Vraag informatie aan

TIZ-TALKER

"TIZ is een kort maar krachtig programma dat écht bewust maakt "

Mirjam Heek
HR-professional, coach en trainer

TIZ IN HET KORT

TIZ helpt medewerkers op weg naar pensioen om gelukkig en succesvol ouder te worden. 

  •  Stimuleert bewustwording en gedragsverandering
  •  Biedt waardevolle inzichten voor zowel medewerker als werkgever
  •  Helpt medewerkers om gelukkig ouder te worden
  •  Reduceert bedrijfskosten door vergrootte duurzame inzetbaarheid
  •  Is een mooi pensioen cadeau

TIZ EEN COMPLEET PROGRAMMA

Een praktisch, kort en krachtig programma dat de Toekomst In Zicht brengt.

TIZ brengt de Toekomst In Zicht van eenieder op weg naar pensioen. Dit kort en krachtige programma bestaat uit online vragenlijsten volgens de VIP24-profileringsmethodiek, een TIZ-talk met een onafhankelijke en onbevooroordeelde coach en een tastbaar TIZ-toekomstscenario.

Gedurende een half jaar kan de deelnemer regelmatig contact opnemen om te sparren en vragen te stellen.

 

TIZ IMPACTVOL

Een waardevol reflectie moment voor de medewerker en een kostbaar inzicht voor de werkgever.

Het totaalpakket biedt een waardevol reflectiemoment voor de medewerker en kostbare inzichten voor de werkgever. TIZ maakt bewust en concreet en legt daarmee de basis voor een gelukkige en energieke laatste arbeidsfase. Na het doorlopen van het TIZ-programma zijn oudere medewerkers gemotiveerd en goed voorbereid om het gesprek aan te gaan met hun leidinggevende. Ook hebben ze de richting bepaald voor de invulling van een nieuwe levensfase; die van hun pensioen. Zo draagt TIZ bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in hun laatste arbeidsfase.

 

TIZ EEN BUSINESSCASE

Een praktisch, kort en krachtig programma dat de Toekomst In Zicht brengt

Het is voor werkgevers belangrijk om te weten wat hun medewerkers willen; hetzelfde of ander werk doen? Minder werken of eerder stoppen? Doorgaan tot de AOW-gerechtigde leeftijd en misschien daarna doorwerken?

Met TIZ krijgen zij een overzicht van deze cijfers én inzicht in de interesses, waarden en voorkeuren van hun medewerkers.

Onze ervaringen

40% wil of gaat langer doorwerken na pensioen

30% wil eerder stoppen

30% wil stoppen op de AOW-leeftijd

TIZ UIT NOORWEGEN

Het VIP24-profiel toont de waarden, interesses en voorkeuren in de 24 uurs-persoon.

Een belangrijk onderdeel van TIZ is het VIP24-profiel dat voortkomt uit het beantwoorden van een aantal online vragenlijsten.

Het profiel geeft inzicht in wat de deelnemer nu belangrijk vindt en waar hij energie van krijgt. Persoonlijke grenzen worden helder en hij krijgt inzicht in datgene wat zijn hart sneller doet kloppen.

De werkgever krijgt -anoniem - inzicht in de totaalresultaten, zodat hij in één oogopslag en in heldere grafieken inzicht krijgt in wat er leeft bij zijn medewerkers.

De VIP24-profileringsmethodiek is ontwikkeld in Noorwegen in samenwerking met ondernemers, onderwijs en overheid. Centraal staat het bereiken en behouden van een natuurlijke balans, gebaseerd op de Noorse manier van leven.

 

TIZ EEN PRACHTIGE PROPOSITIE

TIZ-talker worden?

Een TIZ-talker is iemand die met medewerkers op weg naar pensioen een goed gesprek kan voeren over zijn of haar toekomst met behulp van de TIZ-methode. Wat ons betreft is het iemand die reeds ervaring heeft in coaching, als zelfstandige wil werken en die het leuk lijkt om de meest ervaren mensen van onze maatschappij in de flow te krijgen en te houden.

TIZ biedt jou als ervaren coach of HR-professional een relevante en actuele propositie die je kunt presenteren in je eigen netwerk.

Na het volgen van de korte TIZ-talk opleiding ben jij klaar om meerwaarde te creëren voor oudere medewerkers én BV Nederland en echt impact te maken.

 

TIZ GOED ERVAREN

Dit vinden deelnemers van het TIZ-programma.

TIZ Grappig, kritisch, anders, waardevol, inspirerend, psychologisch, positief, herkenbaar, leuk, bevestigend, persoonlijk, motiverend, aandachtig, confronterend.

De ervaringen

  90%vond het persoonlijk inzicht van waarde

  25%vond het life - changing

100%vond het een prettig gesprek

25% dit is ook een regel

 

Meer informatie over TIZ-talker worden? Bekijk onze brochure

Download de brochure

Casus

Havenbedrijf Rotterdam

Duurzame inzetbaarheid staat bij veel bedrijven en organisaties hoog op de HR-agenda, zo ook bij Havenbedrijf Rotterdam.

Lees de case

Wij werken o.a. voor:

WAT EEN DEELNEMER KRIJGT

TIZ pakket

Deelname aan het TIZ-programma kost €695,- (excl. 21% btw) per medewerker. Hiervoor krijgt een deelnemer toegang tot het online programma, een uniek VIP24-profiel, een TIZ-talk op locatie en ondersteuning bij het schrijven van mogelijke toekomstscenario’s.

TIZ kan worden gefinancierd vanuit het opleidings-en ontwikkelbudget of aangeboden worden als pensioencadeau.

Naar inhoud pakket
gratis en vrijblijvend