NEEM CONTACT OP

ROTTERDAM THE HAQUE AIRPORT

De case: vijf medewerkers tussen de 56 en 65 jaar op zoek naar meer inzicht.

Ella C. - 64 jaar

Ik heb mij aangemeld in eerste instantie uit nieuwsgierigheid om te weten te komen wat mijn mogelijkheden zijn als ik mijn pensioengerechtigde leeftijd mag halen. Ik heb diverse modules ingevuld, de uitkomst was heel verrassend, herkende mij direct in de uitkomst van deze uitslagen. Het geeft je inzicht in je persoonlijke interesses en voorkeuren. Dit gaf mij een goed beeld en nieuwe inzichten in mijn persoonlijke interesses en voorkeuren. Alles wordt afgerond met een zeer prettig en open gesprek met een coach. Ik heb dit gehele traject als zeer prettig ervaren en het heeft mij een goed beeld gegeven wat mijn mogelijkheden zijn na mijn pensionering. Ik kan dit programma aan al mijn collega’s van boven de 60 jaar van harte aanbevelen om hieraan mee te doen.

Andie W. - 62 jaar

Het leek wel of ik mezelf na alle vragen als een afdruk op papier terug zag. Vele vragen met een  grote diversiteit geven een dieper kijkje in jezelf; welke skills bezit je en welke interesses heb je. Dit kan ik gebruiken op mijn werk maar ook straks na de gepensioneerde leeftijd. Je kan meer dan je denkt! Maar er werd ook gekeken naar het moment van pensionering : moet ik langer werken of kan ik eerder stoppen of wat afbouwen. En als eindresultaat een heel prettig gesprek zonder waarde oordeel, maar open zodat je daar zelf ook veel van kunt leren.

Een echte aanrader voor iedereen in deze fase van het leven. 

Anita W. - 63 jaar

Er kwam een verslag uit waar mijn interesses, vaardigheden en levensstijl tezamen kwamen. Voor het eerst in mijn leven werd dit in kaart gebracht alleen voor mij en niet voor een werkgever!

Na het uitbrengen van dit rapport, volgde een persoonlijk gesprek van bijna 2 uur, waarbij ook de financiën (zover je dit kenbaar wilt maken) besproken werden. Hierna had ik een goed beeld over mijn toekomst als ik t.z.t. met pensioen ga, deels of helemaal. Er komen vrijetijdsbestedingen aan de orde, waar ik zelf niet aan had gedacht maar wel heel leuk zijn!

Gerard B. - 65 jaar

Ik heb mij aangemeld omdat dit voor mij persoonlijk interessant is gezien mijn toekomst en ook doordat enkele collega’s er lovend over waren. Na aanmelding bij HR een afspraak gemaakt en gestart met het programma. Het programma bestond uit het bespreken en meer inzicht over mij zelf te krijgen, welke persoonlijke interesse er waren en of er voor mij persoonlijk nog iets te leren of te veranderen was in mijn huidige loopbaan. Het resultaat van deze uitkomsten gaven mij wel een heel nieuw beeld hoe ik zelf erover dacht en wat mijn eventuele mogelijkheden waren. Het was een leerzaam en goed verhaal wat ik te horen kreeg waar ik zeker in de toekomst wat aan zal hebben. Ik denk dat het voor vele een kans is om te kijken naar je toekomst c.q. andere mogelijkheden om goed geïnformeerd te worden over je toekomstig derde levensfase (pensioen).   

René S. - 54 jaar

Het was mooi om te zien dat de test die het TIZ-programma bij mij heeft afgenomen, dat deze bijna dezelfde uitslag gaf als de Clifton Strength Scan die ik gemaakt had en ook dat de TIZ-talker Annelous van het TIZ-programma op dezelfde golflengte zat als de loopbaancoach Mariska die bij de brandweer actief is geweest. Ik hoop dat ik in de toekomst iets moois mag toevoegen voor RTHA wat we hier met elkaar uitgehaald hebben. Voor mij heeft het in ieder geval geholpen in het schetsen van een concreet toekomstscenario. 

Heb je vragen over deze case

Contact ons