NEEM CONTACT OP

Ben jij directeur, HR-professional of betrokken bij de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers? Woon dan gratis de online kennissessie van TIZ een PRIKKL bij.

TIZ-initiatiefnemer Annelous Vrancken deelt hierin 15 jaar wetenschappelijke én commerciële ervaring op het gebied van senioren,  pensioen en duurzame inzetbaarheid. Samen met Paulien van Gurp van financieel adviesplatform PRIKKL beantwoordt ze vragen over deze onderwerpen.

  • Wat: gratis kennissessie over duurzame inzetbaarheid van 55+ medewerkers, inclusief Q&A
  • Wanneer: diverse data en tijden, kies zelf jouw voorkeur
  • Waar: online
  • Investering: alleen jouw kostbare tijd

Meld je nu aan door onderstaand formulier in te vullen en verzamel alle tips & tricks om jouw medewerkers zo lang mogelijk met plezier aan het werk te houden.

Meld je aan voor de online kennissessie

Na het invullen van jouw gegevens ontvang je een e-mail met meer informatie over de online kennissessie.

PAULIEN VAN GURP

PRIKKL

Pensioenexpert Paulien is oprichter van PRIKKL, een adviesplatform dat Nederland financieel fit en pensioenproof wil maken.

Haar overtuiging: “Je kunt pas een goede keuze maken als je weet wat de financiële gevolgen zullen zijn. Onze missie is dan ook om alle werkende Nederlanders daarin te begeleiden.” 

Door alle tumult over pensioenkortingen en de veranderende pensioenleeftijd, hebben steeds meer 55-plussers én hun werkgevers vragen over het pensioen. Deze vragen zullen tijdens de gratis TIZ een PRIKKL kennissessie aan bod komen.

ANNELOUS VRANCKEN

TIZ

Annelous is Specialist Gelukkig Ouder Worden en richtte TIZ op om de toekomst in zicht te brengen van werkende 55+'ers. In haar werk verbindt ze wetenschap met de praktijk. “Met TIZ bieden we een andere kijk op ouder worden. Door bewustwording en het schetsen van toekomstscenario’s, geven we mensen handvatten voor zelfregie en de mogelijkheid om gelukkig oud te worden.”

Annelous weet alles over (de gevolgen van) stoppen met werken en door 12 jaar werkervaring bij Doorwerkgever ook alles over werken ná het pensioen.